شوربة سى فود
المقادير
1/2 كيلواو ربع من كل نوع على حسب العدد
جمبرى
سبيط مكعبات
فيليه مكعبات
جندوفلى
و3 كابوريا كبيره مكسره
3 صوابع لحم كابوريا مقطعه نصفين
بصله كبيره مفرومه
طمطمايه مفرومه
فصين ثوم مهروسين
ملح فلفل كمون كارى ملعقه مسترده صغيره مستكه
ملعقه ذبده مخلوطه على دقيق
ملعقه ديمجلاس بودر كبيره
وعصير لمونتين
زيت
ماء مغلى +
طريقة التحضير
تشوح البصله بالزيت الى ان تصل الى اللون البرتقالى مش تتحرق.
+
جنبى الفيليه والجمبرى انزليهم بعد التشويح الجيد لباقى المكونات.
+
انزلى بفواكه البحر بعد نقعها بالماء والخل للتاكد من نظافتها وتاكدى من خلو الجندفلى من الرمل صفيها من الماء جيدا .
+
وتبليهم بالثوم والكارى والملح والفلفل وملعقه المسترده والمستكه وعصير اللمونتين.
+
انزلى بالفيليه والجنبرى وشوحى.
+
انزلى بماء ساخن يغطيهم ومعها لحم الكابوريا يغلو غلوتين.
+
انزلى بملعقه الذبده بالدقيق والديمجلاس وقلبى تغلى اطفى النار .
+
وعند الغرف اضيفى قليل من اللبن الساخن عليها طعمها مثل المحضره بالكريمه واطعم وعلى مسؤليتى .

تعليقات